Tjenester

Møbel- og tepperens

Møbel- og tepperens som gjenoppliver dine møbler og tepper

Hos Inti Ren forstår vi at møbler og tepper utgjør en betydelig del av ditt interiør og bidrar til hjemmets eller kontorets estetikk og komfort. Som profesjonelle renseteknikkere har vi spesialisert oss på å fjerne maksimal mengde smuss, støv og flekker fra dine møbler og tepper, uten å skade fibrene, endre fargen eller påvirke teksturen. Våre avanserte renseteknikker og rengjøringsmidler sikrer at dine møbler og tepper ikke bare blir rene, men også bevares i best mulig stand.

Tilpasset rens til ulike typer møbler og tepper

Vi vet at ulike materialer krever forskjellige rengjøringsmetoder. Enten det er en delikat sofa i stoff, et verdifullt orientalsk teppe, eller robuste kontorstoler, tilbyr vi skreddersydde løsninger som rengjør effektivt, samtidig som de tar vare på materialet. Vår grundige rens forlenger møblenes og teppenes levetid, i tillegg til å bidra til et sunnere innemiljø.

Fordelene med profesjonell møbel- og tepperens hos Inti Ren

  • Fjerner effektivt vanskelige flekker og lukt
  • Forlenger levetiden til møbler og tepper
  • Forbedrer kvaliteten på luft og miljø
  • Gjenoppretter møblenes og teppenes originale utseende og følelse

Kontakt oss i dag

Trenger dine møbler og tepper en forfriskning? Kontakt oss for å avtale en profesjonell rens, og opplev at vår ekspertise gir nytt liv til dine verdifulle møbler og tepper. La oss hjelpe deg med å skape et renere, friskere og mer innbydende miljø i hjemmet eller på kontoret.

Gratis befaring

Har du behov for renhold?

Her kan du snakke med oss om hvordan vi kan skreddersy våre renholdstjenester for å imøtekomme dine forventninger og behov. Vi foretar en grundig evaluering av området og diskuterer dine ønsker med deg.