Om oss

Hos Inti Ren er vi stolte av å tilby et bredt spekter av renholdstjenester som dekker alle behov – uansett om du er en offentlig institusjon, en privat husholdning, eller en del av næringslivet.

Tilpasset renhold for alle typer kunder

Hos Inti Ren er vi stolte av å tilby et bredt spekter av renholdstjenester som dekker alle behov – uansett om du er en offentlig institusjon, en privat husholdning, eller en del av næringslivet. Vi er fremtidsrettet og fleksible i vår tilnærming, og tilpasser våre tjenester til våre kunders unike behov og tidsplaner. Vi forstår at hvert renholdsoppdrag er unikt, og derfor legger vi stor vekt på å skreddersy våre tjenester for å møte de spesifikke kravene og forventningene til hver enkelt kunde.

Kvalitetsrenhold for et bedre miljø

Vi mener at kvalitetsrenhold bidrar til et bedre miljø for alle. Enten det er daglig rengjøring av kontorlokaler, grundig rens av private hjem, eller spesialiserte renholdstjenester for næringssektoren, sikrer vi at hver oppgave utføres med høyeste standard for renslighet og profesjonalitet. Vi bruker de nyeste og mest miljøvennlige metodene og rengjøringsmidlene for å sikre et skinnende rent, sunt og bærekraftig miljø. Dette gjør oss i stand til å tilby skreddersydde løsninger som ikke bare rengjør, men også vedlikeholder dine verdifulle områder og miljøer.

Bygging av langvarige kundeforhold

Gjennom årene har vi bygd opp en fornøyd og trofast kundekrets, noe som er veldig viktig for oss. Dette takket være vår konsekvente levering av kundetilpasset renhold og kvalitetsservice. Vår dedikasjon til kundetilfredshet betyr at vi alltid går den ekstra milen for å sikre at dine behov ikke bare blir møtt, men overgått. Vårt team bestående av erfarne og dyktige renholdere jobber iherdig for å levere enestående resultater, slik at du som kunde alltid blir fornøyd med jobben som er gjort.

Gratis befaring

Har du behov for renhold?

Her kan du snakke med oss om hvordan vi kan skreddersy våre renholdstjenester for å imøtekomme dine forventninger og behov. Vi foretar en grundig evaluering av området og diskuterer dine ønsker med deg.