Tjenester

Matteutleie

Matteutleie tilpasset ditt bedriftsmiljø

Matter av høy kvalitet bidrar til å opprettholde et rent, sikkert og profesjonelt arbeidsmiljø. Hos oss tilbyr vi et bredt utvalg av matter for utleie, designet for å møte de spesifikke behovene til din bedrift. Vårt sortiment inkluderer alt fra standardmatter i de kjente gråtonene, til avlastningsmatter og løpere, hver med sin unike funksjon og stil.

Standardmatter, avlastningsmatter og løpere for ulike behov

Våre standardmatter er ideelle for å fange opp skitt og fuktighet ved inngangen, og bidrar til å holde gulvene rene og tørre. Avlastningsmatter gir komfort og støtte for ansatte som står mye, og kan bidra til å redusere tretthet og øke produktiviteten. Våre løpere er perfekte for lengre ganger og områder med høy trafikk, og beskytter gulvet mot slitasje og skitt.

Service og vedlikehold av dine matter

Hos Inti Ren får du ikke bare tilgang til matter av høy kvalitet, men også vår profesjonelle servicetjeneste. Vi tilbyr nemlig service på alle typer matter, slik at de alltid fremstår rene og tiltalende.

Fordelene med matteutleie hos Inti Ren:

  • Et bredt utvalg av matter til ulike bruksområder
  • Tilbud om service og vedlikehold for alltid rene og funksjonelle matter
  • Forbedrer bedriftens estetikk og arbeidsmiljø
  • Øker sikkerheten og komforten for ansatte og besøkende

Kontakt oss for skreddersydd matteutleie

Opplev hvordan kvalitetsmatter kan forbedre ditt bedriftsmiljø og bidra til en renere og mer effektiv arbeidsplass. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre alternativer, og la oss sammen finne den beste løsningen for din bedrift.

Gratis befaring

Har du behov for renhold?

Her kan du snakke med oss om hvordan vi kan skreddersy våre renholdstjenester for å imøtekomme dine forventninger og behov. Vi foretar en grundig evaluering av området og diskuterer dine ønsker med deg.