Tjenester

Hovedrengjøring

Skap et friskere innendørsmiljø med årlig hovedrengjøring

Et godt innendørsmiljø er essensielt for både trivsel og helse. Vi anbefaler at hovedrengjøring utføres minst en eller to ganger i året for å opprettholde et optimalt miljø. Hovedrengjøring går langt utover den daglige overflaterengjøringen og omfatter en fullstendig og detaljert rengjøring – fra tak til gulv, inkludert alle kriker og kroker som ofte blir oversett i daglig rengjøring. Enten du trenger hovedrengjøring for ditt hjem, kontor, eller et kommersielt område, tilpasser vi våre tjenester for å møte dine forventninger med minimal forstyrrelse av dine daglige rutiner.

En grundig rengjøring fra topp til bunn

Vår hovedrengjøring inkluderer grundig støvtørking, vask av vegger og tak, rengjøring av lamper og vinduer, samt dyptgående rengjøring av gulv og tepper. Vi fokuserer også på områder som kjøkken og bad, hvor vi utfører intensiv rengjøring av alt av fliser, skjøter, lamper og hvitevarer. Vårt mål er å fjerne all oppsamlet skitt og støv, for å gi deg et friskere og sunnere hjem eller arbeidsmiljø.

Vi sørger for et friskt og rent miljø

Er det på tide med en hovedrengjøring? La Inti Ren ta seg av din årlige hovedrengjøring, og nyt fordelen av et dypt rengjort og forfrisket innendørsmiljø. Med vår erfaring, oppmerksomhet på detaljer og nøye utvalgte rengjøringsmidler, er vi ditt beste valg for en grundig og effektiv hovedrengjøring som vil fornye og forbedre ditt innendørsmiljø. Vi er her for å sørge for at det ikke bare ser rent ut, men også føles og lukter rent.

Gratis befaring

Har du behov for renhold?

Her kan du snakke med oss om hvordan vi kan skreddersy våre renholdstjenester for å imøtekomme dine forventninger og behov. Vi foretar en grundig evaluering av området og diskuterer dine ønsker med deg.