Tjenester

Flyttevask

La oss ta hånd om flyttevasken

Vi vet at flytting kan være en stressende tid, og flyttevask er en essensiell del av overgangsprosessen. Vi tilbyr derfor en grundig og detaljert flyttevask for tomme boliger og leiligheter, på høyde med dine standarder og forventninger. Vi forstår betydningen av å etterlate eiendommen i perfekt stand, enten for de nye beboerne eller for å sikre at du får tilbake ditt depositum.

Grundig og pålitelig utvask

Vår flyttevask inkluderer en fullstendig rengjøring av hver krik og krok i eiendommen – fra kjøkkenet til bad, stue, soverom, og ikke minst de stedene som er vanskelig å nå. Vi tar oss av støvtørking, vask av gulv, rengjøring av vinduer, lamper, skap og skuffer, samt grundig rens av hvitevarer og baderomsinnredning. Vårt mål er ikke bare å rengjøre, men å sørge for at boligen står klar i en innbydende tilstand til de som skal overta.

En bekymring mindre under flytteprosessen

Planlegger du å flytte og trenger hjelp med flyttevasken? Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre overgangen til din neste bolig så plettfri som mulig. Alle våre ansatte er høyt kvalifiserte og har bred erfaring med flyttevask, og kan tilby deg en nøye og effektiv rengjøring. La oss ta hånd om rengjøringen, så du kan fokusere på å starte ditt nye kapittel.

Gratis befaring

Har du behov for renhold?

Her kan du snakke med oss om hvordan vi kan skreddersy våre renholdstjenester for å imøtekomme dine forventninger og behov. Vi foretar en grundig evaluering av området og diskuterer dine ønsker med deg.